Terminliste

Oppdatert 19. mai 2023

Høydepunkter fremover

25. mai
Rekrutteringskonserter på skolene og åpen prøve på kvelden. I år kommer vi til å ha rekrutteringsaktiviteter som går over flere torsdagsøvelser. Mer info om dette vil komme. Åpen prøve betyr at vi inviterer de som er nysgjerrige på hvordan det er å spille i korps til å komme og høre på en øvelse, og la de få prøve instrumenter.
4. juni
Skøyenkvelden. Vi marsjerer fra Godlia skole ca kl 14, via Oppsal, ned Godlia, under undergangen ved Godlia T, Låveveien - Promenaden og Peter Aas vei til stevneplassen. Det er 6-7 andre korps som deltar, innmarsj til Nordre Skøyen Hovedgård starter kl 15. Etter at alle korpsene har marsjert inn får hvert korps anledning til å spille en liten konsert. Vårt program er ikke klart ennå. Det vil være salg av mat, kaffe, kaker mm til inntekt for Lions Club Bryn. Korpset får betalt for dette oppdraget. Arrangementet avsluttes med Oslo Drill kl 18:30.
16-18. juni
Sommertur, detaljert program
24. august
Oppstart etter sommerferien
2. september
Oppsal gatefest

Øvetider

De ulike korpsene øver på Godlia skole til faste tider hver torsdag. Musikantene skal være spilleklare til disse tidspunktene, som betyr at man bør møte opp 15 minutter før for å rekke å pakke opp.

Aspirantkorps15:00-16:00
Juniorkorps 17:30-19:00
Hovedkorps 17:45-20:00

Alle musikanter har også enetimer med instrumentlærer, tidspunkter avtales direkte med hver enkelt.

Kalender

Alle tidspunkter i kalenderen gjelder når man skal være klar til å spille. Musikanter må møte i god tid før dette (typisk 15 minutter før, med mindre annen beskjed er gitt) for å ha tid til å pakke opp og gjøre seg klar.

Du kan importere denne kalenderen i ditt eget kalenderprogram ved å kopiere denne lenken:

Gjør slik:

  • på telefonen kan du bare trykke på lenken her og følge instruksjonene
  • Google calendar: klikk på den lille trekanten inni en firkant ved “Other calendars” til venstre i bildet, velg “Add by URL”, lim inn lenke der. Evt bare klikk på “+ Google Calendar” nederst til høyre. For å synkronisere til mobiltelefon, les her
  • Hotmail/Outlook live: klikk på “legg til kalender” på toppen, velg “fra internet”, lim inn link i “kobling til kalender” (forklaringen i lenken er ikke helt presis, men du skjønner sikkert poenget…)
  • Mac/iCloud: har ikke prøvd selv, men du kan prøve denne forklaringen.
  • Outlook på PC.
  • Outlook i Office365: i kalenderen trykk på “Legg til kalender”, velg “abonner fra nett” i menyen til venstre og legg inn adressen.